Virág és Dekor stúdió

virag dekorSokéves tapasztalat, jó néhány mással dekoráltatott év után döntöttünk úgy megvalósítjuk saját Virág és Dekor stúdiónkat. Az inspirációt az adta, hogy a párok akikkel korábban közösen ellátogattunk a dekoratőrökhöz, virágosokhoz ezen találkozók után bizonytalanok maradtak.  Többször hiányolták azt, amit tőlünk kaptak a szervezés során, az odafigyelést, törődést, bizalmat. Ilyenkor folytatódott egy másik keresése, míg sikerült a tökéletes szolgáltatót megtalálni, ez viszont rengeteg időbe, utánjárásba került. Ez volt a pillanat, ami elindított valami újat, ekkor döntöttünk el belevágunk.


2015. tavaszán meg is nyitottuk Szalonunkat (Veszprém Kádártai út 31. ) ahol helyet kapott a Virág és Dekor stúdió. Megálmodtunk egy hangulatos virágüzletet ahova bárki bejöhet és vásárolhat akár egy szál virágot. Betérhetnek azon párok akik nagy napjukra készülhetnek.


Párok akik életük egyik legfontosabb napjára készülnek és szeretnék, hogy minden csodás legyen olyan, amit elképzeltek, megálmodtak. A mi feladatunk, hogy ezt megvalósítjuk.


Hogyan működik?


Első találkozónk során átbeszéljük a részleteket, mit szeretnétek, mi az elképzelés? Kitérünk olyan dolgokra, hol lesz a helyszín, mi a kedvenc virágotok, színetek, van-e tematikája esküvőtöknek, mit kell dekorálni, de fontos az is, milyen lesz a menyasszony ruhája és sok minden más. Ezután mi összeállítunk egy ajánlatot amit utána addig finomítunk, teszünk hozzá és elveszünk belőle, míg olyan nem lesz, amit ti szeretnétek.  A többi utána megy a maga útján egészen esküvőtök napjáig ahol mind azt létrehozzuk, megvalósítjuk a helyszínen, amit megbeszéltünk.


Miben tudunk segíteni?


Mindenben ami kapcsolódik a dekorációhoz, legyen az anyag dekoráció, (székszoknya, hátfal, mennyezeti dekor stb…), eszköz (boldogságkapu, székek, asztalok, vintage kellékek…), kiegészítő (pom-pomok, lampionk, üvegeszközök stb..) bérlés vagy virágdekoráció elkészítése.


Virágdekoráció során elkészítjük, az asztal, terem, szertartás, templom dekorációkat. Megkötjük az egyik legfontosabb kelléket, a menyasszonyi csokrot, és a kiegészítőket legyen az kitűző, dobócsokor, sziromszóró kosár, szülőköszöntő csokor vagy bármi más.


Rengeteg kiegészítővel, kellékkel rendelkezünk így minden rendezvényt az elképzelésekre tudunk szabni, formálni. Mi nem egy stílust képviselünk, hanem azt valósítjuk, meg amit ti szeretnétek! Nem mondunk le rendezvényt, mert időközben jött jobb lehetőség. Tiszteljük azokat, akik megkeresnek minket és bizalommal fordulnak hozzánk.


Ottilia Virág és Dekor Stúdió! A hely ahol a rendezvények megszépülnek