Szalonunkról

Egy hely, ahol minden elérhető, ami esküvőtökhöz, nagy napotokhoz szükséges. Szalonunk azért hoztuk rétre, hogy itt időt, energiát megspórolva minden egy helyen elérhető legyen.


Igénybe vehetitek virág-dekorációs szolgáltatásunkat,

melyek révén eseményeteket, dekorációnkkal,  virág kompozícióinkkal tesszük csodássá. Igyekszünk a dekorációt rátok, személyiségetekre szabni. Közösen ötletezünk, tervezünk míg nem találjuk azt ami a számotokra a tökéletes. Mi nem csak egy stílust képviselünk, lehet visszafogott vagy túláradó, vintage, romantikus vagy modern megvalósítjuk elképzelésetek.


Esküvőszervező Iroda ként is funkcionálunk.

Sokan még mindig nem merik igénybe venni szervező segítségét. Pedig ez is egy szakma és bár mindenki magának is le tudná vágni haját mégis, elmegy fodrászhoz. Bízd Te is nagynapod profikra, merd igénybe venni szervező szolgáltatását, rengeteg időt, utánajárást, stresszt, olykor veszekedést megkímélve számotokra és családotok számára. Bátran higgyétek el a szervező a legjobbat akarja nektek.


Kiegészítőkre, kellékekre van szükségetek?

Szalonunk felkészülten vár. Rengeteg apró kiegészítő, legyen szó meghívókról, homok szertartáshoz szükséges kiegészítőkről, vagy lampionról, vagy bármi másról itt megtaláljátok vagy beszerezzük!  Találkozhattok  ötletes dolgokkal amivel esküvőtöket színesíthetitek meglephetitek vendégeiteket, vagy feldobhatjátok fotózásotokat. Tekintsétek meg menyasszonyi ruháinkat vagy kiegészítőinket is.


 Ha nem tudsz eljönni, web shopunkban meg is rendelheted a dolgokat.

 

Szolgáltatóra vagy szolgáltatásra van szükséged?

Ebben is segíthetünk. Rengeteg letesztelt, megbízható szolgáltatóval rendelkezünk, legyen szó zenészről, fotósról, ceremóniamesterről vagy bárki, bármi másról. Ha csoki szökőkutat, gyümölcspálmát szeretnél akkor a legjobbtól rendelhetsz.


Néhány dolgot kiemeltünk a fentiekben, de egy esküvő ennél sokkal összetettebb, színesebb ezért is javasoljuk látogassatok el hozzánk bármire is legyen szükségetek mi segítünk!


Azt szoktuk mondani mindenhez ami az esküvővel kapcsolatos, van legalább egy telefonszámunk!