Már lassan 7 éve, hogy esküvőszervezőként kezdtem és építkeztem évről évre. Sok-sok tucat pár nagy napját szervezhettem lehettem részese nagy napjuknak, örömteli perceiknek, megható pillanatoknak. Mára már tevékenységem nem csak egyedül végzem, hisz annyi megkeresést kapunk, hogy férjem is szervez, tervez, dekorál, megvalósít. Vélhetően sikerünk titka kettőnk közös erejében, kitartásában, elhivatottságában rejlik. Éppen ezért tudunk őszintén, barátsággal, hitelesen, felkészülten állni a minket megkereső párok, megrendelők elé.

Az évek alatt kialakítottam szolgáltatói körömet, mely igen széles és sokrétű, mégis időt nem sajnálva személyesen is megismertem őket. Hisz az egyik fontos pillér a párok és a köztem lévő kapcsolatban a hitelesség. A másik fontos pillér a bizalom. A bizalom mely elengedhetetlen ahhoz, hogy egy hosszú, izgalmakkal teli időszakot közösen éljünk meg. Tudom milyen nehéz valakire rábízni életének egyik legfontosabb napját, de higgyétek, el nekem egy célom van, hogy minden tökéletes legyen. Ti és Családotok ne stresszként, hanem egyik legszebb eseményeként élje meg a nagy napotokat.

Ez évtől már nem csak szervezzük, hanem szépítjük, dekoráljuk rendezvényeinket és teszünk eleget azon párok megkeresésének, akik azt szeretnék, hogy az ő rendezvényüket is csodás dekorációinkkal ruházzuk fel.

Régi hitvallásunk, hogy aki bennünket keres meg az a bizalmával tisztel meg. Ezért mi egyet tehetünk, legjobb tudásunkat adjuk és örömmel mondunk igent a felkeresésekre.


bemutatkozunk-1

Életre szóló pillanatok

bemutatkozunk 2

Csodás dekoráció

bemutatkozunk 3

Megbízható partnerek


Életre szóló pillanatok:

Több ezernyi mosoly, liternyi örömkönnyek, ölelések, nagy nevetések, összeborulások, emlékezetes momentumok, feledhetetlen emlékek, kimondott igenek, csodás menyasszonyok, fess vőlegények, büszke szülők, nagyszülők, lelkes barátok, soha nem látott családtagok, és sok ezernyi pillanat, óra, perc, amivel találkoztunk eddigi munkáink során. Most a Tiétek jön!

Csodás dekoráció:

A legszebbnek a legszebbet. Csodás menyasszony mellé csodás dekoráció dukál! Ne csak a pillanat, hanem a dekoráció is legyen emlékezetes. Elegáns menyasszonyi csokor, hozzá illő kitűző, fantasztikus teremdekoráció, szertartásdíszítés, asztaldíszek vagy bármi más?  Ha bízol, bennünk mi megvalósítjuk elképzelésed és elkészítjük dekorációd.

Megbízható partnerek:

Felkészült ceremóniamester, tapasztalt zenekar vagy dj, fontos pillanatokat megörökítő fotós, videós, a legédesebb cukrász? Kizárólag leinformált, megbízható, józan életű szolgáltató partnerekkel dolgozunk, akik munkájukban magas színvonalat biztosítanak, felkészültek, de korrekt áron dolgoznak. Ha biztosra akarsz menni mi ebben is tudunk segíteni. Partnerek, akikért felelősséget vállalunk.

 

Látogass el szalonunkba a mi kis világunkban és üljünk le egy kötetlen, elkötelezettségtől mentes beszélgetésre, mondjátok el mit szeretnétek a többit meg bátran bízzátok ránk.

Szeretettel, Táll-Hámori Ottilia, Táll István

Szolgáltatásaink

  • Álomesküvők szervezése
  • Rendezvényszervezés
  • Gyümölcspálma készítés
  • Csokiszökőkút bármilyen eseményre
  • Virág-dekorációs szolgáltatás